Лечение с билки и светлина. Ароматерапия


Емил Елмазов (други книги »)

В „Лечение с билки и светлина” Емил Елмазов пише за силата на билките, на техните аромати и цветове, за въздействията на добрите думи, ритмично изречени...

53760903

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

6,00 лв

Корици: меки
Страници: 178
Издателство: ИК Труд
Година: 2016
Формат: среден
Състояние: НОВА
Език: български
Каталожен номер: 53760903

В „Лечение с билки и светлина” Емил Елмазов пише за силата на билките, на техните аромати и цветове, за въздействията на добрите думи, ритмично изречени, подредени напевно като музика, за мощта на растителния хлорофил и близостта му с кръвта, за медитацията върху мелодии и извличане от тях на лечебен ефект, за концентрацията върху вибрационната същност на числови редове и още, и още… Неговото „Знание за Природата” е неизчерпаемо – за устоите на вибрационната медицина, за алтернативните методи на лечение: фитотерапия, ароматерапия, лечение с ферменти и роса, слънчеви елексири, цветотерапия, концентрация в слово, звук, небесна дъга, ирисова диагностика, медитация, молитва, лечебни храни по метода „Елма 2”.
Специален акцент в книгата е поставен върху един особенно важен проблем на съвременността, а именно върху паническото разстройство, страховата невроза и депресивните състояния, които могат да я съпровождат.

Сходни книги

И.К.Ловашне, П.Ловаш

Да се храним научно не означава да сядаме на обяд с речник и готварска книга, а да знаем от какво е изграден нашият организъм и от какво той има нужда, за да останем здрави, весели, работоспособни и млади...

0,00 лв
 Поръчай
Д-р С.А.Батечко и колектив

Основният принцип, който е заложен в системата "Тянши" е правилният начин на живот, най-добър защитник от болестите, но и най-верният начин за тяхното лекуване.

Изчерпана
Петър Димков

Предлаганата книга отразява богатия опит на известния у нас народен лечител Петър Димков, неговите представи и схващания по различни въпроси на народната медицина.

Изчерпана
Д-Р П.БРИЛ С.САФИ

МИГНОВЕНО ОБЛЕКЧЕНИЕ предлага 100 ясно обяснени, лесни за изпълнение упражнения. Само за 10 секунди те осигуряват незабавна терапия на всяка част от вашето тяло - от главата до пръстите на краката.

7,20 лв
 Поръчай
Д-Р ПИЕР ФУРНИЕ

Доктор Пиер Фурние обяснява на достъпен език как сами да определим произхода на болката, естеството й, какво трябва да направим - от абсцеса до язвата, за да облекчим болката, дори да я премахнем.

8,10 лв
 Поръчай

Top