Даоистка сексуална алхимия за жени

Намалена цена!
Даоистка сексуална алхимия за жени

Мантак Чиа и Рейчъл Карлтън Ейбрамс (други книги »)

Тази книга може да бъде вашият водач в личното пътуване през женското желание и сексуално задоволяване. С нейна помощ вие не само бихте могли да постигнете вашия истински сексуален …

80018470501

Тази книга е изчерпана

Корици: меки
Страници: 325
Година: 2007
Формат: среден
Състояние: добро
Език: български
Издател: Аратрон
Тази книга може да бъде вашият водач в личното пътуване през женското желание и сексуално задоволяване. С нейна помощ вие не само бихте могли да постигнете вашия истински сексуален потенциал, но и да откриете радостта и удоволствието от здравословен живот в собственото си тяло. Книгата започва с поредица от тестове, които ще ви помогнат да определите личните си сексуални възможности. След това ви повежда през серия от упражнения, които ще ви позволят да изпитате едновременно многократни оргазми и увеличаване на вашата жизненост. Накрая е включено ръководство на жизнения цикъл, което показва промените в женската сексуалност през годините и как да се справяме с различните проблеми и евентуални неразположения. Този цялостен подход към женската сексуалност ще ви покаже, че задоволеността произтича не само от броя на оргазмите, които получавате, но и от това да позволите сексуалният и емоционалният ви живот да станат източник на безкрайна радост и жизненост за вас. Ще осъзнаете, че връзката с вашето тяло, вашето желание и удоволствие са основа за собственото ви благосъстояние във всяка област от живота ви.

Сходни книги

Соня Льоберт

Хармония и енергия в професията и личния живот

14,40 лв 16,00 лв  

-10%

 Поръчай
С.ТУХОЛКА И Н.АЛТАМАРОВА

Магьосникът може да владее обитателите на астрала и затова се иска чистота на подбудите.

11,70 лв
 Поръчай
ВАН ЦИЕНЦЮН

Ван Циенцюн е специалист по чигун, член на Общокитайската асоциация за научни изследвания по чигун и Китайската асоциация по китайска медицина.

Изчерпана
И.ХАНУШОВА И П.ШМОЛИК

В „Отслабване чрез движение' чешките автори И. Ханушова и П. Шмолик в популярна форма и с много хумор запознават читателите с причините за затлъстяването и начините за борба С него. Описани са много примери.

7,20 лв
 Поръчай

Top