Прозорци градини

Намалена цена!
Прозорци градини

Зигфрид Зомер (други книги »)

Внимание! Втората книга е в  добро състояние; цена: 7.00 лв. при 10% отстъпка: 6.30 лв.(34150606)

3 книги на склад

Внимание: последни книги в наличност!

10,80 лв

12,00 лв

-10%

Корици: меки
Страници: 160
Издателство: Земиздат
Година: 1989
Формат: ~
Състояние: много добро

Каталожен номер: B 230102/ 34150606


КНИГАТА ДАВА  ВЪЗМОЖНОСТ НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА СТАЙНИ ЦЪФТЯЩИ И ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ ДА НАПРАВЯТ  ПРОЗОРЦИ   ГРАДИНИ   В ЖИЛИЩНИТЕ СИ ПОМЕЩЕНИЯ. УСТРОЙВАНЕТО НА ПРОЗОРЕЦА И ИЗРАБОТВАНЕТО   НА СТЕННИ   ПОЛИЦИ,   МЕБЕЛНИ   МАСИЧКИ.   ВАНИ. СТОЙКИ ЗА РАСТЕНИЯ СА ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ. КОЙТО ИМА МАЛКО ФАНТАЗИЯ   И ТЕХНИЧЕСКИ   УМЕНИЯ, ПОДБОРЪТ НА ВИДОВЕТЕ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА РАЗЛИЧНИ СЪДОBE. КАТО САКСИИ. КАШПИ. ВАНИ. И ПОСТАВЯНЕТО ИМ НА ПОДХОДЯЩО МЯСТО ОКАЗВА ОПРЕДЕЛЕНО ЕМОЦИОНАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ.  В ТАБЛИЦИ СА ПОСОЧЕНИ РАСТЕНИЯТА, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ В ЗАТВОРЕНИ   ИЛИ   ОТВОРЕНИ   ПРОЗОРНИ ГРАДИНИ, И СПЕЦИФИЧНИТЕ ИМ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАКТОРИТЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА.
 

Сходни книги

К.Семерджиев, Н.Райков

Най-интересният съвременен лов е фотоловът. С фотоапарат в ръцете, човек може само с един изстрел да "застреля" цяло ято птици.

9,00 лв
 Поръчай
Николай Русков

Дънен наричаме този риболов, при който стръвта ляга неподвижно на дъното или плува в непосредствена близост до него. Задържането й там става посредством сравнително голяма тежест, лежаща на дъното.

Изчерпана
Цв.Папазова и Ел.Иванова

Настоящата книга дава елементарни знания по техниката на ръчното художествено плетене, голям брой различни видове плетки, както и много модели и изпитани кройки за дамско, мъжко и детско облекло.

13,50 лв
 Поръчай
Л.Кираджиева

Настоящата книга e съставена за онези жени, които желаят да бродират и да научат и своите деца на бродерия. Тя е предназначена както за начеващи, така и за напреднали в бродерията.

Изчерпана
Хелга и Йоахим Шьонхер

Авторите описват подробно начините за подготовка, изработване и естетическо оформяне на различни предмети от хартия, кожа, дървен материал, глина.

Изчерпана
Димитър Вакарелов

Чрез куба ние, възрастните, открихме, че нашите деца могат да бъдат в някои отношения по-умни и по-сръчни от нас, защото не е тайна, че те владеят много по-съвършенно от нас тази трудна логическа играчка.

6,30 лв
 Поръчай
Авторски колектив

"Модерни ръчни изделия" предлага на читателките разнообразни идеи и модели на декоративни предмети за дома и допълнения към облеклото.

9,90 лв
 Поръчай
Е.Цанкова Р.Антонова М.Тошева

Авторките имат за цел да дадат възможност и на най-неопитните любителки на ръчното плетиво лесно да усвоят това приятно и полезно занимание.

12,60 лв
 Поръчай
Юрий Аракчеев

Разгръщайки книгата на съветския пътешественик, писател и фотограф     Ю.   Аракчеев, съвременният човек, отдалечен вече доста много от природата, ще  попадне...

9,90 лв
 Поръчай
Жерар Льопретр

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТРИДЕСЕТГОДИШНА СЕКВОЯ НА ВАШИЯ БАЛКОН ИЛИ ЗА ЦЯЛА ГОРА НА ПРОЗОРЕЦА ВИ?

6,30 лв
 Поръчай
Мирослав Хусч

ПРОИЗХОД И ОПИТОМЯВАНЕ: Домашното куче е произлязло от вълка. Днес на света живеят няколко разновидности вълци — според специалистите 21.

9,00 лв 10,00 лв  

-10%

 Поръчай

Изкуство на доброто настроение — така Гьоте нарича илюзйонното изкуство. Когато не е професия, то не само е приятно развлечение, но е и чудесно хоби.

6,30 лв
 Поръчай
Р.Антонова Е.Цанкова М.Тошева

Авторките имат за цел да дадат възможност и на най-неопитните любителки на ръчното плетиво лесно да усвоят това приятно и полезно занимание. Затова са разработени подробно много теоретични въпроси, свързани с ръчното плетиво на 2 игли и с кука.

Изчерпана
С.Павлова

В книгата са строени теоретичният и технологичният опит на авторката като дългогодишен ръководител на курсове по кроене и шев.

14,40 лв 16,00 лв  

-10%

 Поръчай
А.Фирков К.Луканов И.Савов

В книгата са разгледани въпроси, свързани с изработването на ламперии, стелажи и мебели при домашни условия.

9,00 лв 10,00 лв  

-10%

 Поръчай
Любен Колев

В книгата са разработени редица конструкции на предмети и съоръжения, предназначени за бита.

Изчерпана
Ж.Попова

Широкото приложение на пластмасите в техниката и бита ги направи популярни и познати на всички.

11,70 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Тази богато илюстрирана книга е предназначена най-вече за млади родители, които искат да използват по най-добрия и пълноценен начин малките стаи.

Изчерпана
Съставител Славчо Николов

СЪДЪРЖА: ДОМАШНИ ПРИЯТЕЛИ - КУЧЕ, КОТКА, ПОЙНИ ПТИЦИ, ДЕКОРАТИВНИ ПТИЦИ, АКВАРИУМНИ РИБКИ;...

8,10 лв
 Поръчай
ИВАН МИНКОВ

Забавни опити. Чудни фокуси... ...да се порасне „някак изведнаж" е невъзможно. Нещо повече — човек расте отчайващо бавно.

7,20 лв
 Поръчай
Д.Пасков В.Пеев В.Диловски

В учебника се дават основни познания за историческото развитие на стъкларското производство,   както и основни понятия за стъклото.

18,00 лв
 Поръчай
Антония Януш

Тази книга е ръководство за всеки, който иска да се научи ла шие сам. Тя обяснява по напълно разбираем начин, с текст и рисунки, основните понятия, които са нужни на всяка любителка шивачка, за да изпълни даден модел по съответния начин.

11,70 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Изданието съдържа интересна и полезна информация, необходима за всеки дом, по въпросите на рационалното хранене, грижите по опазването на двора и дворната градина, обзавеждането на малкото жилище.

9,90 лв
 Поръчай
Ю.Карамалакова М.Желева

Книгата ще подпомогне читателите в обзавеждането на съвременното жилище с удобна, икономична и красива мебел.

9,00 лв
 Поръчай
М.Алипиева В.Василева

Книгата „666 съвета за любителя-градинар" е от поредицата книги със съвети за любителите градинари, овощари и лозари.

Изчерпана
Холгер Доп

Всеки кактус си има своите изисквания, тъй като идва от различна област с различен климат. Книгата на Холгер Доп, специалист с 40-годишна колекция, е прекрасно помагало за всички, които искат да отглеждат тези красиви растения.

7,20 лв
 Поръчай
Съставител Славчо Николов

СТАРИ ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ, ДОМАШНО ПЛЕТИВО, ЛЮБОВЕН ЗОДИАК...

8,10 лв
 Поръчай
Ст.Попов

В учебника са разгледани явленията, които се наблюдават в процеса на рязане на металите, тъй като те имат съществено значение при определяне на технологичните процеси на механичната обработка на машинните части.

22,50 лв
 Поръчай
Илия Злайков Златка Асенова

Бащата на човечеството, както романтиците някога нарекоха детето, няма друг път през света, освен през бъдещето...

Изчерпана

Top