Почвознание

Намалена цена!
Почвознание

Гюро Гюров и Бонка Колчева (други книги »)

90055390403

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

49,50 лв

55,00 лв

-10%

Корици: твърди
Страници: 369
Година: 1969
Формат: среден
Състояние: добро
Език: български
Издател: Христо Г.Данов
Каталожен номер: 90055390403

Сходни книги

В.Стайков

В книгата е обобщен дългогодишният опит на известния у нас и в чужбина специалист по маслодайната и декоративната роза проф. Васил Стайков.

Изчерпана
С.Иванов Е.Еленков Н.Славов

Книгата „Календар по растителна защита в дворното и вилното стопанство" е написана, за да подпомогне хилядите любители овощари, лозари и зеленчукопроизводители правилно да провеждат борбата срещу болестите и неприятелите по отглежданите от тях култури.

9,00 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Предлаганите съвети и рецепти за лозаря и винаря са подбрани от изданията на Георги С. Раковски, Петко Р. Славейков, Христо Г. Данов, Григор Д. Ценович, както и от възрожденския периодичен печат.

11,70 лв
 Поръчай
А.Странджев С.Георгиев И.Гюров

Разгледани са основните въпроси, свързани с разумното оползотворяване на плодовете, зеленчуците и гроздето от личното стопанство.

Изчерпана
Тодор Симидчиев

Учебникът е съставен по програмата на дисциплината пчеларство с пчeлоопрашване на селскостопанските култури и е предназначен за студентите от ВСИ "В. Коларов".

14,40 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Почвените и климатичните условия на нашата страна дават възможност да се отглеждат почти всички зеленчукови култури. Разпространени са над 40 зеленчукови вида с голям брой сортове.

14,40 лв
 Поръчай
Мирослав Хусч

ПРОИЗХОД И ОПИТОМЯВАНЕ: Домашното куче е произлязло от вълка. Днес на света живеят няколко разновидности вълци — според специалистите 21.

9,00 лв 10,00 лв  

-10%

 Поръчай
Александър С.Георгиев

Дрaги Читaтeлю, Ceгa e врeмe дa пoмислиш кaк дa oпoлзoтвoриш плoдoвeтe, кoитo щeдрaтa зeмя e пригoтвилa зa нaс прeз тaзи гoдинa - ябълкитe и крушитe, мaлинитe и къпинитe - всичкo, дeн пo дeн, мeсeц слeд мeсeц...

6,30 лв
 Поръчай
Авторски колектив

В книгата „Производство на десертно грозде" се дават практически указания по отглеждането на десертните сортове лози в дворните и вилните места и като компактни лозови насаждения в личните и помощните стопанства.

9,90 лв
 Поръчай
Димитър Вунчев

"Нуждата от подходящи ръководства, както за нашия селски стопанин, така и за нашите земеделски училища, се чувства все повече и повече.

Изчерпана
Ст.Радучев

Настоящият учебник „Съхранение и преработка на селскостопанските продукти", се състои от 3 части : Съхранение на зърното, Съхранение и преработка на плодовете и зеленчуците и преработка на гроздето във вино.

Изчерпана
Авторски колектив

Нашата страна не напразно се слави в света като „страна на розите".

18,00 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Книгата е предназначена за всички стопани, които искат да получат основни познания за практическата си дейност при отглеждането на крави и биволици.

Изчерпана
Авторски колектив

В книгата се разглеждат въпросите на биологичните особености, сортовия състав, агротехниката, механизацията и икономиката на основните бобови зеленчукови култури — зелен фасул и зелен грах.

8,10 лв
 Поръчай
А.Н.Васина

ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАСТЕНИЯ  ЗА БОРБА С НЕПРИЯТЕЛИТЕ НА ОВОЩНИТЕ И ЗЕЛЕНЧУКОВИТЕ КУЛТУРИ

Изчерпана
ЦВ. РАНЧЕВА

Предложената от Цветана Ранчева интензивна технология с внедряване на термично обработен компост и пластмасови торби като производствени съдове подобрява скокообразно хигиенните условия в примитивните гъбарници.

9,90 лв 11,00 лв  

-10%

 Поръчай
ВАСИЛ МАЛИНОВ

Перспективни сортове Формиране и резитба

5,40 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Книгата представлява практическо ръководство за създаване на ефективно птицевъдство в личното стопанство.

11,70 лв
 Поръчай
Авторски колектив

В книгата се обобщават основните познания за културата домати като цяло. Отразени са големите изменения, които настъпиха в производството у нас от широкото внедряване на нови методи и технологии при отглеждането им.

8,10 лв
 Поръчай
Ц.Куртев Б.Цанков Л.Радулов

В комплекса от агротехнически мероприятия при отглеждане на лозовата култура най-важно място заема резитбата на лозата.

Изчерпана
Авторски колектив

В книгата се дават съвети и препоръки за правилното отглеждане на животните в личното стопанство.

11,70 лв
 Поръчай
ДЬОРД БАЛИНТ

В нея са дадени 75 полезни съвета за градинари и лозари, подредени в съответствие с четирите годишни времена.

Изчерпана
И.Василков

Забележка: Книгата е със запазен текст и леки поражения в последните страници и задна корица (поражения - в горната страна на листа и горния ляв ъгъл). Внимание: Рядка книга!

8,10 лв
 Поръчай

Top