Животът на Шопен

Намалена цена!
Животът на Шопен

Франсоаз Д'Обон (други книги »)

90242703

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

7,20 лв

8,00 лв

-10%

Корици: твърди
Страници: 191
Година: 1968
Формат: среден
Състояние: добро
Език: български
Издател: Наука и изкуство
Каталожен номер: 90242703

Сходни книги

СИМОН БЕРТО

Едит Пиаф се ражда на улицата.

Изчерпана
МАРИН ПЕТРОВ

Ръст -156 см. Тегло - 46 кг. Глас - неголям по обем (от сол до ми II октава) лиричен мецосопран. Перфектен природен слух. Много, много труд и изключителна самодисциплина. 50 години на сцената, френетични почитатели от няколко поколения.

9,90 лв 11,00 лв  

-10%

 Поръчай
И.ВЪЛКОВА И М.БОНЧЕВ

След Братислава, Сопот, Варшава и Барселона нашата известна естрадна певица Лили Иванова пристигна в Кан, за да получи голямата награда, която и отреди журито на фестивала за грамофонни плочи и музикални издания — златна грамофонна плоча, наречена «Трофеят на МИДЕМ».

12,60 лв 14,00 лв  

-10%

 Поръчай
Авторски колектив

I том: Автор: К.Розеншилд; Изд. "Наука и изкуство" - 1973 г. II том: Автор: Б.Левик; Изд. Наука и изкуство" - 1972 г. III том: Автор: В.Конен; Изд. "Наука и изкуство" - 1975 г. IV том: Автор: М.Друскин; Изд. "Музика" - 1976 г.

72,00 лв
 Поръчай
ХРИСТО ХРИСТОЗОВ

...психология на музиката е млада музиковедска наука не само в България, но и в практиката на света. По-малко от 150 години ни делят от първите ситемни разработки на Хелмхолц.

Изчерпана
ПЕНЧО СТОЯНОВ

„Учебник по музикален анализ" представлява едни сериозен и изчерпателен труд на високо съвременно равнище, който ще задоволи голямата нужда от този вид педагогическа литература.

Изчерпана
МАРГАРИТА БРАДИСТИЛОВА

В книгата се разглежда разностранно българската театрална история в контекста на националната ни култура. Трудът съдържа научни открития. 

Изчерпана
ЛЕА КОЕН

Първите съзнателни творчески прояви на Хиндемит съвпадат с времето на най-бурния разцвет  на: експресионизма.

9,00 лв
 Поръчай
ГЬОРГИ ШАНДОР ГАЛ

Книгата на унгарския писател Гьорги Шандор Гал представлява романизиран разказ за живота на гениалния пианист и композитор, ярък представител на романтизма — Ференц Лист.

9,90 лв
 Поръчай
Любен Георгиев

...интервю, дадено от Владимир Висоцки за българския вестник „Дружба" (излизащ в Москва).

9,00 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Книгата съдържа компетентни и популярно написани статии, спомагащи за разбирането на рок-музиката.

9,00 лв
 Поръчай
Й.РУПЧЕВ Х.П.ХОФМАН

Книгата е първо по рода си издание у нас. Автори на "АБВ на попмузиката" са Йордан Рупчев и Хайнц Петер Хофман (ползувани са части от книгата му "Наръчник на попмузиката", издадена в ГДР).

10,00 лв
 Поръчай
Д.БОЙЧЕВ

Да възпея любовьта в семейството - ето целта на тази книга.

Изчерпана
Иван Георгиев

И до ден-днешен, пътувайки по света, ме питат - и французи, и поляци, и чехи, които са били на фестивала в Сопот: "Какво стана с онази голяма певица Паша Христова? Къде изчезна?" Йорданка Христова, певица

Изчерпана
НИКОЛАЙ КАУФМАН

Сборникът е с нотопис към всеки текст.

Изчерпана
ВЕЛИСЛАВА РАНКОВА

Мемоарна книга за Ал. Кръстев, създадена по спомени на дъщеря му Велислава Ранкова. на негови близки и познати. Използувани са много документи, умело вплетени в живото повествование за живота и творчеството на Ал. Кръстев.

9,00 лв
 Поръчай

Top