Раждане на новото човечество


Друнвало (други книги »)

Трябва да се разбере, че всеки от животинските видове притежава електромагнитно геометрично поле, което окръжава цялата Земя, всеки от нас, абсолютно всеки вид. Всички тези решетки са уникални - нито една не прилича на друга.

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

10,00 лв

Корици: меки
Страници: 132
Издателство: Гуторанов и Син
Година: 2010
Формат: ~
Състояние: НОВА
Каталожен номер: 2081703


Ако на Земята имаше две насекоми, само две насекоми на цялата планета, те не биха могли да съществуват, ако около планетата нямаше решетка на съзнание само за тези две насекоми.
Геометричната форма на тази решетка на съзнание би отразявала точно геометричната форма на техните тела и би било възможно много бързо да се определи действително ли тези насекоми са свързани с тази конкретна геометрична форма.

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top