Маите на вечното време


Друнвало (други книги »)

Ако разгледаме природата и вселената, ще видим, че човешкото тяло и всички форми на живот, които са ни известни, включително планетите и звездите, и всички взаимоотношения в познатата ни действителност съдържат математически поредици, които се наричат редици на Фибоначи. 

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

10,00 лв

Корици: меки
Страници: 151
Издателство: Гуторанов и Син
Година: 2010
Формат: ~
Състояние: НОВА
Каталожен номер: 2071703


В нашето тяло тази редица се намира на милиони места, тъй като тя присъства във всяка клетка и пропорция в тялото.Сега, за да разберете по какъв начин съвременният свят е свързан с древния и си взаимодейства с него, ще ви разкажа за свещената геометрия, която би могла да обясни защо нещата са такива.
Чували сте за златното сечение. Това е пропорция. Можете да вземете една права, колкото и да е дълга, и а я разделите на определени магически места, които бразуват златното сечение. Първата част ще бъде 1, втората 1,6180339 и това число почти не се променя до безкрайност.

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top