Нови интервюта и статии


Друнвало (други книги »)

В човешката глава има сложен механизъм, който се състои от четири жлези и прилича много на компютър. Това е система, която сме забравили преди много време. Припомни ни я Исус.

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

10,00 лв

Корици: меки
Страници: 167
Издателство: Гуторанов и Син
Година: 2011
Формат: ~
Състояние: НОВА
Каталожен номер: 2061703


Когато гледаш икона с Исус, обикновено виждаш три лъча светлина, които излизат от главата му. Всъщност те са осем, но всичките не могат да се видят, гледано отпред.Тези лъчи светлина са свързани с пинеалната жлеза. Около тези лъчи има енергийна сфера, която се движи, и осемте лъча в пинеалната жлеза излизат на групи от по четири. Тази пинеална жлеза е една очна ябълка...

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top