Смяна на епохите. Светът след 2012 г. - част 3


Дон Алехандро (други книги »)

Най-важното нещо е да запазим семето си, нашите собствени традиции, нашия собствен език, и да носим нашите дрехи и да уважаваме нашите братя животните, зашото всичко има връзка със Земята.

3 книги на склад

Внимание: последни книги в наличност!

8,00 лв

Корици: меки
Страници: 95
Издателство: Гуторанов и Син
Година: 2010
Формат: ~
Състояние: НОВА
Каталожен номер: 2091703


Голяма част от нас са забравили причината, поради която ни е създал нашият Отец. Виждате ли птиците и животните от джунглата? Птиците се събуждат и от ранни зори започват да пеят. Ето такъв трябва да бъде нашият живот.
Няколко пъти съм пътувал с един брат на име Мапучо. Когато се събуждаше, той свиреше на барабаните си. По този начин общуваше с нашия Създател. Почиташе изгряването на слънцето и след това очакваше да намери нещо за ядене. По същия начин живеят и животните. Ако съумеем да почитаме Създателя, той няма да ни остави да умрем от глад.

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top