Матрицата на живота на Земята


Ернст Мулдашев (други книги »)

Многоликите обитатели на Шамбала, независимо дали са били ангели, призраци, лемурийци, атланти или ранни арийци, периодично се дематериализирали, превръщайки се в „кълба", и проучвали безтелесния свят.

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

18,00 лв

Корици: меки
Страници: 354
Издателство: НСМ Медия
Година: 2007
Формат: ~
Състояние: НОВА

Каталожен номер: 1461701Обръщали специално внимание на формите на безтелесния живот, които охранявали входовете към подземния свят.
Хората на Шамбала, които притежавали способността да преминават чрез заклинания от един в друг паралелен свят, правели така, че тези светове да си помагат. Основното, към което се стремели, било да се запази в подземния свят определения от Бога баланс на всичко живо.
Не пропускали да наблюдават със своите каменни „перископи" и бившата си родина - земния свят, в който още не властвали законите на чистата душа, имало много болка и се водела борба с влиянието на вездесъщия Дявол.

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top