Сияйната пирамида. Девет разказа за паранормалното


Авторски колектив (други книги »)

Пламъци. Тук вече ставаше нетърпимо.

1 книга на склад

Внимание: последни книги в наличност!

8,00 лв

Корици: меки
Страници: 207
Издателство: Златорогъ
Година: 1999
Формат: ~
Състояние: добро
Каталожен номер: 1491701


Алис опипа мислено пода на апартамента и разбра, че е бетонен. Сред пламъците усети студения метал на дръжката на вратата... през мътните облаци дим видя и илюзорните стълбища - достатъчно ясно, за да продължи надолу по тях, убеждавайки сетивата си, че ще издържат тежестта й.
Лудата Алис. Даже не бързаше. Пламъците вече здравата се бяха разгаряли. Мина през тях и се спусна по въображаемата стълба, за да стъпи на твърда земя. Нямаше как да използва асансьора - това затворено пространство с прозрачен под, който сякаш непрестанно пропадаше все по-надолу. Добра се до партера, извърнала очи от алените, студени пламъци.
Един призрак й каза добро утро... старият Уилис, изтънял и прозрачен на фона на бушуващите пламъци. Тя примижа и също го поздрави - но не пропусна и състрадателното поклащане на глава, докато отваряше вратата и излизаше. 

Сходни книги

Майкъл Дроснин

В Библейският код Майкъл Дроснин продължава своето разследване за началото и края на човешката цивилизация.

Изчерпана
Ердоган Ерчиван

Загадъчните знания и високите технологии на фараоните

Изчерпана
Красимира Стоянова

Ванга е камбанно име. Когато то звучи, може отново да се породи доброто старо съмнение дали името е ...

5,40 лв
 Поръчай
С. Тухолка

Какво е окултизмът? Дали е сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревниво пазени от човечеството и достъпни само за посветени негови членове?

13,50 лв
 Поръчай
Ани Безант, Ч.У.Ледбитър

Хората от векове са осъзнали, че съществува скрита страна на живота и всяко наше действие, дума и мисъл има своите последици в невидимия свят и обикновено невидимите резултати са много по-важни от тези, които виждаме в реалността на физическото измерение.

Изчерпана
Юри Рьорих

Премеждията и приключенията на Трансхималайската експедиция на проф. Рьорих през погледа на сина му Юри. Завладяващ разказ за смелостта на човешкия дух, в който авторът доразкрива историите на Николай от "Алтай - Хималаите" и дава нови ценни сведения за етносите, населяващи свещената Шамбала.

16,20 лв
 Поръчай
Христо Маджаров

Поднасям на Читателя този труд, в който: - споделям някои мистични преживявания в Япония - Страната на изгряващото слънце и друго светоусещане;

Изчерпана

Top