Медицина и фармацевтика 

Има 930 книги.
на страница
ЦВЕТАНА СТРАШИМИРОВА

Възпитанието и отглеждането на децата като здрави, правилно развити физически и умствено е трудна и отговорна задача, изискваща най-напред възпитание и на родителите, та те да знаят как и какво да правят, за да изпълнят своя родителски дълг.

9,00 лв
 Поръчай
В.ВЛАДИСЛАВСКИ

В тази книга за продължителността на живота на човека като биологичен вид с конкретни примери е доказано, че истинската продължителност най-често се намалява под влияние на постъпките и начина на живот.

9,00 лв 10,00 лв  

-10%

 Поръчай
Джанис Греъм

Бременността е време на голяма радост ... но също и на физически промени, непознати симптоми и емоционални сривове, които могат да притеснят и най-въодушевените бъдещи майки.

8,10 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Монографията е написана от специалисти, които работят експериментално по въпросите на фармакотeрапията на болката.

11,70 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Как трябва да се подготви посещението на лекаря в дома, когато детето има висока температура?

9,00 лв 10,00 лв  

-10%

 Поръчай
ИВАН ТОЛЕВ

Същност, разпространение и значение на венерическите болести...

14,40 лв
 Поръчай
Б.Тасков и В.Зозиков

Настоящият учебник е предназначен за студенти по медицина. При изготвянето му сме се съобразявали със сегашната учебна програма.

19,80 лв 22,00 лв  

-10%

 Поръчай
Драгомир Матеев

Огромният интерес, който Павловското физиологическо учение възбуди у слушателите, породи истински глад към специална литература.

13,50 лв 15,00 лв  

-10%

 Поръчай
Авторски колектив

В монографията централно място е отделено на фармакологичното повлияване на болката. Разгледани са основните групи аналгетични средства — наркотични и ненаркотични, и механизмите на тяхното действие.

12,60 лв 14,00 лв  

-10%

 Поръчай
В.Зозиков М.Радев Ст.Йовчев

Настоящият учебник по инфекциозни болести е написан от ръководителите на катедрите по инфекциозни болести във ВМИ — София — проф. д-р М. Радев, във ВМИ — Варна — проф. д-р В. Зозиков, и във ВМИ — Пловдив — доц. д-р Ст. Йочев.

13,50 лв 15,00 лв  

-10%

 Поръчай
Показани 13 - 24 от общо 930 книги

Top