Земеделие. Растениевъдство. Гъбарство. Животновъдство 

Има 172 книги.
на страница
Авторски колектив

Настоящата книга е резултат на дългогодишния труд на авторския и редакторския колектив, подпомогнат от другите научни сътрудници и помощния персонал, оперативните работници от Министерството на земеделието, народните съвети, ТКЗС и др.

Изчерпана
ДОЦ.МИТКО НИКОВ

Целта на настоящото ръководство е да даде отговор на многобройните въпроси, които възникват сред почитателите на лозовата култура, свързани със създаването и отглеждането на любителски лозови насаждения и с тяхното опазване от болести и...

8,00 лв 10,00 лв  

-20%

 Поръчай
М.ДИМИТРОВА М.БОГОЕВА

Любители и специалисти гъбари, Ако тази книга бъде винаги с вас, ще можете да разпознавате 50 вида от най-разпространените у нас гъби - печурки, сърнели, манатарки...

6,30 лв
 Поръчай
П.ПОПОВ Й.ДИМИТРОВ СТ.ГЕОРГИЕВ

През последните години все повече нараства интересът към фъстъковата култура както в обществения, така и в личния сектор.

9,00 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Пчелите произвеждат уникални хранително-диетични, лечебни и необходими за промишлеността продукти, а чрез опрашителната си дейност допринасят за получаване на повече и по-качествена продукция от насекомо-опрашващите се култури.

Изчерпана
ЦВ. РАНЧЕВА

Настоящата книга представлява практическо ръководство за производство на гъби печурки.

9,80 лв 14,00 лв  

-30%

 Поръчай
КИРИЛ ЧАКЪРОВ

Здравното състояние на културните растения е в най-пряка зависимост от физиологичното им, което пък се основава на начина за отглеждане на всяка култура.

16,80 лв 24,00 лв  

-30%

 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 172 книги

Top