Спорт и танци 

Има 122 книги.
на страница
ЖОРЖЕТА ДИМИТРОВА

Приложение: Художествени табла, оформени със снимков материал. Разработени комплекси.

14,40 лв 16,00 лв  

-10%

 Поръчай
В.К.ДОБРОВОЛСКИ

Мнозина, които се занимават, а и които не се занимават с физкултура, естествено си задават въпроса, какво е всъщност влиянието на физическите упражнения и спорта върху здравето, с какви видове упражнения е най-добре да се занимават.

9,00 лв
 Поръчай
СТЕФАН ХР.ЗЛАТАРОВ

Настоящият правилник по плуване, синхронно плуване и скокове във вода включва изискванията на ФИНА (Международна федерация по плувни спортове) за провеждане на състезания,  адаптирани  към  изискванията  на   БФПС.

11,70 лв
 Поръчай
М.ТИМЧЕВ И Н.ЦОНЕВ

В книгата се описва устройството и саморъчната изработка на уиндсърфа и на скейтборда, разгледани са принципите на управление и изискванията за сигурност при практикуване на спортовете уиндсърфинг и скейтбординг.

18,00 лв
 Поръчай
ГЮНТЕР ХАЙДЕН

ТАЗИ КНИГА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ САМО НАБЛЮДАТЕЛИ, А ВИЖДАТ В ТОЗИ ВСЕ ОЩЕ НОВ СПОРТ НАЧИН ЗА ЧУДЕСНО ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ.

14,40 лв
 Поръчай
СТЕФАН БАЙИ

С „ВЕТРОХОДНАТА ДЪСКА" Стефан Байи ни открива нови хоризонти. В тази малка книжка е вложен целият опит на „учителя", преподал за 12 години повече от 10 000 урока по управляване на ветроходната дъска във Франция...

14,40 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Предлаганото ръководство за учителите, преподаващи физическо възпитание във II клас, е продължение на издаденото ръководство за I клас през 1973 г.

14,40 лв
 Поръчай
Н.ХАДЖИЕВ

Предлаганата разработка представлява обобщен анализ на някои основни генерални проблеми на гимнастиката в НРБ като относително самостоятелна структура в системата за физическо възпитание.  

8,10 лв
 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 122 книги

Top