Наука за деца 

Има 76 книги.
на страница
МАРФИ ФЪРГЪСЪН ДЕЛАНО

Открий: зашо дюните пеят; как се оцелява при 55°С; къде е най-студено кога цъфтят камъните...

9,00 лв
 Поръчай
БЕРА КАРОЛИ

Книгата е без 3D очила Книгата представя Седемте чудеса на Древния свят, както и Новите седем чудеса на света.

11,70 лв
 Поръчай
Авторски колектив

Близкият изток разглежда отблизо хората и местата в този очарователен и многолик регион: от първите велики световни цивилизации, изградени край реките му...

Изчерпана
МАРГАРЕТ БЕРИЛ

„Изнасяйте умрелите!" Този вик следвал звъна на чумната камбана. Цели семейства се мъчели да наместят труповете в каруцата, докато тя минавала бавно по тъмната улица.

9,90 лв
 Поръчай
ГИЛ ХАРВИ И СТРУЪН РИЙД

Тази великолепно илюстрирана книга проследява забележителната история на Древен Египет от възникването на първите малки поселища край Нил до издигането му като една от най-великите древни цивилизациии.

Изчерпана
ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ

Млади приятели, вие сигурно знаете, че една от най-древните професии е моряшката. Сред тружениците на морето има и хора с особено призвание и отговорности. Техните...

6,30 лв
 Поръчай
КЪРСТИЙН РОДЖЪРС

Какво има в домашния прах? Какво представляват вирусите и бактериите? Защо се разваля храната?

Изчерпана
Авторски колектив

Кои мечки не са истински мечки? Какво има в гърбицата на камилата? Могат ли мангустата и кобрата да бъдат приятели? Къде живее птицечовката?

7,20 лв
 Поръчай
ДЖ.ХАРИС И Д.ПЕМБЪРТЪН

Джералдин Харис е водещ египтолог и преподавател в Оксфордския университет; Делия Пембъртън е международно известен учен и специалист по древен Египет в Британския музей.

Изчерпана
Авторски колектив

Кои са били фараоните? Коя държава е била специално създадена, за да приюти освободените роби? Защо има две държави с името Конго? Какво е апартейд?

7,20 лв
 Поръчай
ЛЮБОМИР РОБЕРТОВ

Цар Симеон изгради Влики Преслав и прослави България. Той създадеи Златният век на Българската книжнина.

7,20 лв
 Поръчай
ВАСИЛ ГЮЗЕЛЕВ

Постоянен, непрекъснат е интересът към историята на тази страна, защото наследството, което тя е завещала на човечеството е безсмъртно.То живее и в наши дни с легендите на древните елини, разказали най-красивите митове и предания...

9,00 лв
 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 76 книги

Top