Мистерии и загадки. Споделено. Древни цивилизации 

Има 452 книги.
на страница
Александър Ушаков

На 30 октомври 1918 г. представители на Османската империя подписват на борда на английския крайцер „Агамемнон" примирие, с което всъщност се обявява пълната капитулация на някога великата и страшна империя.

20,70 лв 23,00 лв  

-10%

 Поръчай
Друнвало

Трябва да се разбере, че всеки от животинските видове притежава електромагнитно геометрично поле, което окръжава цялата Земя, всеки от нас, абсолютно всеки вид. Всички тези решетки са уникални - нито една не прилича на друга.

10,00 лв
 Поръчай
Друнвало

Ако разгледаме природата и вселената, ще видим, че човешкото тяло и всички форми на живот, които са ни известни, включително планетите и звездите, и всички взаимоотношения в познатата ни действителност съдържат математически поредици, които се наричат редици на Фибоначи. 

10,00 лв
 Поръчай
Друнвало

В човешката глава има сложен механизъм, който се състои от четири жлези и прилича много на компютър. Това е система, която сме забравили преди много време. Припомни ни я Исус.

10,00 лв
 Поръчай
Дон Алехандро

Най-важното нещо е да запазим семето си, нашите собствени традиции, нашия собствен език, и да носим нашите дрехи и да уважаваме нашите братя животните, зашото всичко има връзка със Земята.

8,00 лв
 Поръчай
Неизвестен

Да бъде мир над тебе! Ето че ти си станал дух посветен, в лоното на божественото око проникваш в мир.

12,60 лв
 Поръчай
Христо С. Енев

Човек живее в свят на символи, които може да открие навсякъде около себе си. Те са в традициите, религиите, обредността и окултизма, в политиката, рекламите, пропагандата и идеологиите, в изкуствата, науките и психологията. 

Изчерпана
М. Фетхуллах Гюлен

Ще цитирам два примера от Битие: „И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа."

Изчерпана
Ернст Мулдашев

Многоликите обитатели на Шамбала, независимо дали са били ангели, призраци, лемурийци, атланти или ранни арийци, периодично се дематериализирали, превръщайки се в „кълба", и проучвали безтелесния свят.

18,00 лв
 Поръчай

"Тихите оръжия" като технология възникнаха от т.нар. "оперативни изследвания", стратегическа и тактическа методология, развивана под контрола на военните (Айзенхауер) в Англия по време на Втората Световна война.

3,00 лв
 Поръчай
Джон Бейнс

Аристотел определя роба като "одушевено покорно оръдие".

10,00 лв
 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 452 книги

Top