Мистерии и загадки. Споделено. Древни цивилизации 

Има 450 книги.
на страница
Александър Ушаков

На 30 октомври 1918 г. представители на Османската империя подписват на борда на английския крайцер „Агамемнон" примирие, с което всъщност се обявява пълната капитулация на някога великата и страшна империя.

20,70 лв 23,00 лв  

-10%

 Поръчай
Бърз преглед
Друнвало

Трябва да се разбере, че всеки от животинските видове притежава електромагнитно геометрично поле, което окръжава цялата Земя, всеки от нас, абсолютно всеки вид. Всички тези решетки са уникални - нито една не прилича на друга.

10,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Друнвало

Ако разгледаме природата и вселената, ще видим, че човешкото тяло и всички форми на живот, които са ни известни, включително планетите и звездите, и всички взаимоотношения в познатата ни действителност съдържат математически поредици, които се наричат редици на Фибоначи. 

10,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Друнвало

В човешката глава има сложен механизъм, който се състои от четири жлези и прилича много на компютър. Това е система, която сме забравили преди много време. Припомни ни я Исус.

10,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Дон Алехандро

Най-важното нещо е да запазим семето си, нашите собствени традиции, нашия собствен език, и да носим нашите дрехи и да уважаваме нашите братя животните, зашото всичко има връзка със Земята.

8,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Неизвестен

Да бъде мир над тебе! Ето че ти си станал дух посветен, в лоното на божественото око проникваш в мир.

12,60 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Христо С. Енев

Човек живее в свят на символи, които може да открие навсякъде около себе си. Те са в традициите, религиите, обредността и окултизма, в политиката, рекламите, пропагандата и идеологиите, в изкуствата, науките и психологията. 

14,00 лв  

-10%

Изчерпана
Бърз преглед
М. Фетхуллах Гюлен

Ще цитирам два примера от Битие: „И Господ Бог създаде човека от пръст из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа."

Изчерпана
Бърз преглед
Ернст Мулдашев

Многоликите обитатели на Шамбала, независимо дали са били ангели, призраци, лемурийци, атланти или ранни арийци, периодично се дематериализирали, превръщайки се в „кълба", и проучвали безтелесния свят.

18,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед

"Тихите оръжия" като технология възникнаха от т.нар. "оперативни изследвания", стратегическа и тактическа методология, развивана под контрола на военните (Айзенхауер) в Англия по време на Втората Световна война.

3,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Джон Бейнс

Аристотел определя роба като "одушевено покорно оръдие".

10,00 лв
 Поръчай
Бърз преглед
Показани 1 - 12 от общо 450 книги

Top