Алтернативна медицина. Диагностика. Хранене 

Има 615 книги.
на страница
К.БАРНАРД С.ПАРКИНСЪН М.РУСТОУМДЖИ

Книгата съдържа практични съвети за поддържане на добро здраве и настроение в ежедневието. Съветите са кратки и убедителни, като най-модерните схващания и ...

7,20 лв 8,00 лв  

-10%

 Поръчай
Ю.С.Николаев Е.И.Нилов

В книгата се дават съвети, как да се увеличават съпротивителните сили на организма, как да се избегне въздействието на редица болестотворни фактори, как да се запази дълго време жизнеспособността.

7,20 лв 8,00 лв  

-10%

 Поръчай
Д-р Ф.Батманжелидж

Сами можете да подобрите качеството на водата. Понеже се състоим от нея, ние сме длъжни да избягваме нарушенията в нашето хадо, причинен от водата, която пием.

11,70 лв
 Поръчай
Д-Р ПИЕР ФУРНИЕ

Доктор Пиер Фурние обяснява на достъпен език как сами да определим произхода на болката, естеството й, какво трябва да направим - от абсцеса до язвата, за да облекчим болката, дори да я премахнем.

8,10 лв
 Поръчай
Д-Р ЛИЪН ЧЕТОУ

Как да намерите идеалното съчетание на диетичен режим на хранене, физически упражнения и естествени хранителни добавки, което да отговаря на вашите индивидуални нужди и да ви осигури добро здарвословно и физическо състояние.

6,30 лв
 Поръчай
ГЕОРГИ ФИЛИПОВ

Рецепти събрани през вековете за лекуване с пчелен мед, мед в комбинации с билки, пчелен клей, пчелно млечице и восък. Козметика с пчелни продукти.

7,20 лв
 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 615 книги

Top