Книги за изкуството, музиката, изобразителното изкуство, танцовото изкуство, балет, театър, сценично изкуство, кино, фотография, виртуално изкуство, боди арт и др. Биографии и мемоари на известни композитори, художници, актьори, певци, музиканти и дизайнери.

Книги за изкуството 

Има 44 книги.
на страница
1 Отзив(и)
Улрих Бьокел Хорст Зегер

Дори завесата тук е нещо своеобразно! ...нейната задача е да скрива подготовката на сцената за дадена постановка. Сигурно това е бил и поводът да я измислят.

15,00 лв
 Поръчай
1 Отзив(и)
СТЕФАН ПРОДЕВ

Уморен скитник, потънал в прах стоеше на височините край Мьон и гледаше съсредоточено надолу, към покривите на града.

12,60 лв 14,00 лв  

-10%

 Поръчай
1 Отзив(и)
Драган Тенев

ДРАГАН ТЕНЕВ Е АВТОР ДОБРЕ ИЗВЕСТЕН НА МЛАДИТЕ ЧИТАТЕЛИ. В НАСТОЯЩИЯ СИ ТРУД ТОЙ СИ Е ПОСТАВИЛ ЗА ЦЕЛ ДА ИЗЛОЖИ В ПОПУЛЯРНА ФОРМА И СРАВНИТЕЛНО НАКРАТКО ИСТОРИЯТА НА ИЗКУСТВОТО.

18,00 лв 20,00 лв  

-10%

 Поръчай
1 Отзив(и)
Иван Минчев

"Обичайте и изучавайте великото изкуство — музиката. То ще ви открие цял свят от велики чувства, страсти, мисли. То ще ви направи духовно по-богати, по-чисти, по-съвършени... " Дмитрий Шостакович

25,20 лв 28,00 лв  

-10%

 Поръчай
1 Отзив(и)
Стефан Грудев

Добри Христов Адриана Будевскл Кръстьо Слрлфов

19,80 лв 22,00 лв  

-10%

 Поръчай
1 Отзив(и)
М. А. Врубель

Албумът съдържа 59 картини. ВДОХНОВЕННОЕ ТВОРЧЕСТВО М. А. ВРУБЕЛЯ - ОДНА ИЗ ЯРКИХ СТРАНИЦ РУССКОГО ИЗКУССТВА. ЖИЗНЬ И СМЕРТЬ, СТРАДАНИЕ И ЛЮБОВЬ, КРАСОТА И НЕЖНОСТЬ НАХОДЯТ ФИЛОСОФСКОЕ ОСМЬIСЛЕНИЕ В ЕГО РАБОТАХ.

39,00 лв
 Поръчай
1 Отзив(и)
МИХАИЛ АЛПАТОВ

I ТОМ ОТ ТРУДА НА М. АЛПАТОВ ОБХВАЩА РАЗВИТИЕТО НА ИЗКУСТВОТО ОТ ПРАИСТОРИЧЕСКО ВРЕМЕ ДО ПАДАНЕТО НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ, С ОТДЕЛНИ ГЛАВИ...

19,80 лв
 Поръчай
1 Отзив(и)
Кръстьо Горанов

ПОДСТЪПИ КЪМ СОЦИОЛОГИЯТА НА ХУДОЖЕСТВЕНИЯ   ПРОЦЕС

11,70 лв
 Поръчай
Показани 1 - 12 от общо 44 книги

Top