Орфизъм, Християнство, Богомилство, Исихазъм, Ислям, Юдаизъм, Будизъм, Суфизъм, Ханаяна и Махаяна,Чан/Дзен Будизъм, Тибетски Будизъм, Теософия, Антропософия и др.

Духовни учения 

Има 205 книги.
на страница
Риши Сингх Гервал

Когато бъде събудена, Кундалини е дарителката на всички сили, здраве, богатство и успех. Кундалини храни бебето в майчината утроба. Тя изпълнява всяко наше желание. Тя е Всичкото във Всичко.

12,00 лв
 Поръчай
Лохгчен Рабджампа

Казано е, че ако изчерпиш желанията си, ти си Ария, а ако желанията ти са малко, си почти Ария. Както страданието и заблудите се увеличават за онези, които имат желания, така добродетелните действия нарастват за онези с малко желания.

4,00 лв
 Поръчай
Ерик Юдлав

Шаманизмът е основата на всички съвременни мистични и езотерични системи. В различни краища на света, той продължава да съществува в относително чиста форма.

10,80 лв 12,00 лв  

-10%

 Поръчай
Ева Уонг

Даоизмът на вътрешната алхимия е един от онези пътища за духовно усъвършенстване, които изискват най-голяма дисциплина.

18,00 лв 20,00 лв  

-10%

 Поръчай
Шри Шримад А.Ч.Бхактиведанта Свами Прабхупада

По примера на Кавираджа Кршнадаса Госвами ние също отдаваме смирените си почитания в лотосовите крака на Бог Чаитанйа.

14,00 лв
 Поръчай
Ани Безант

„Пътищата, които водят към Бога са тъй многобройни, колкото и диханията на децата човешки."

5,50 лв
 Поръчай
Волфрам Фрич

Розенкройцерите говорят за духовни инструменти и под това имат предвид концентрация, визуализация, имагинация, съзерцание и медитация. С тяхна помощ можем съзнателно да навлезем в нашия вътрешен свят.

Изчерпана
Лео Шайа

Цялата Светлина, която Бог е дал на Израел, е скрита в Тора. Тора е кристализацията и тайнственото постоянно присъствие на Синайското Откровение.

16,00 лв
 Поръчай
Влад Пашов

Християнството беше една окултна школа и християните като изгубиха правилата, дадени от Христа, вследствие на това се набраха много отрицателни сили.

7,00 лв
 Поръчай
Влад Пашов

Няколко пъти вече казах, че най-главните и най-старите книги върху Кабала са Сефер Йецира, наречена още „Книга на творението", или „Маасе Берешит" и „Зохар", наречена още „Кабала денудата" или „Маас Меркава".

7,50 лв
 Поръчай
Влад Пашов

Учителят казва, че Християнството е било една Окултна Школа. Но това не значи, че Християнството е преповторило ученията на древните Окултни Школи и не е внесло нищо ново в света.

7,00 лв
 Поръчай
Показани 13 - 24 от общо 205 книги

Top