Добре дошли в knigizateb.com!
Услугите на сайта са предоставени от „Айхама 800" ООД, ЕИК:204917753, адрес гр. Варна, ул. „Неофит Бозвели" № 5, тел. 0988 989 991.

Важно! Всеки потребител, който използва уебсайта knigizateb.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия, затова Ви молим, прочетете ги внимателно!

Публикуваната информация в knigizateb.com е общодостъпна и безплатна.

При използване услугите на knigizateb.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Услугите на Интернет книжарница „KnigiZaTeb" могат да ползват както регистрирани, така и нерегистрирани (гости) Потребители.

Регистрираните Потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация на knigizateb.com. Те имат право по всяко време да правят промени в личните си данни, както и да изискат техният потребителски профил да бъде закрит. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от knigizateb.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от администратор на Интернет книжарница „KnigiZaTeb".

Ние гарантираме, че няма да предоставяме личните данни на регистрираните Потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен когато това е необходимо в изпълнение на законодателството на Република България.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от knigizateb.com относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него имейл адрес.

Интернет книжарница „KnigiZaTeb" има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

В случай на неспазване на условията за ползване на Интернет книжарница „KnigiZaTeb" или нарушаване на етиката, администраторите на сайта имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

Knigizateb.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА Интернет КНИЖАРНИЦА „KnigiZaTeb" имат задължителна сила както за knigizateb.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в knigizateb.com.

В страницата на всяка стока в електронната книжарница са посочени цената, предоставената отстъпка, основните характеристики на стоката и допълнителна информация. Всички книги в електронната книжарница са с корична цена в български лева с включен ДДС.

За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка. При направена поръчка ще получите потвърждение на посочения от вас имейл адрес.

Ние се стремим да Ви предоставяме точна и актуална информация. Въпреки това е възможно в предоставената информация да има грешки и неточности. При установяване на явна неточност при параметрите на направената от вас поръчка ще се свържем с Вас за уточнение и потвърждение, преди да изпълним поръчката.

При определени обстоятелства (изчерпани наличности, технически грешки при формиране на поръчката, некоректно поведение на Потребителя и други неизрично упоменати) knigizateb.com си запазва правото да отказва изпълнението на поръчката. Потребителят се уведомява за отказа на посочения от него имейл или телефон в срок от 2 работни дни след приемане на поръчката.

На knigizateb.com имате възможност да давате мнения и оценки относно предлаганите продукти. Администраторът на сайта си запазва правото да редактира или изтрива мнения, съдържащи препратки към други сайтове, обиди, заплахи, защитени обекти на авторски права и други непозволени от закона материали.

Работно време
Поръчки в Електронна книжарница „KnigiZaTeb" се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време на консултант на knigizateb.com е:
Понеделник – петък: 10:00 – 18:30 ч.
Събота, неделя – почивни дни, в които не се изпълняват поръчки.
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.

За връзка с нас: на телефоните или e-mail: KnigiZaTeb@gmail.com.

Условия за доставка:
Доставката с куриерска фирма „Еконт-Експрес" се извършва в срок от 2 до 5 работни дни според нейния график.
Интернет книжарница „KnigiZaTeb" не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на куриерска фирма „Еконт-Експрес ".
Поръчки, направени до 15:00 часа в работен ден, се обслужват в рамките на същия ден.
Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
Поръчките, направени през почивният ден (неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.
След като направите поръчката си в Интернет книжарница „KnigiZaTeb", на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й. Доставките се извършват от куриерска фирма „Еконт-Експрес " – до посочения от Вас адрес.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Интернет книжарница „KnigiZaTeb" си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни (без предварително уведомяване на Потребителя) и с над 7 дни (с предварителното му уведомяване), при което той потвърждава съгласието си да получи поръчката с удължения срок.

Интернет книжарница „KnigiZaTeb" си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.

Условия за предварителна поръчка
Потребителят може да направи предварителна поръчка на книга, която се очаква да излезе на пазара и съществува като предстоящо заглавие в Интернет книжарница „KnigiZaTeb". Обработката на поръчката се извършва след тиражирането на заглавието на пазара в стандартните ни срокове за доставка. Тиражирането на всяко заглавие зависи от конкретния издател и Интернет книжарница „KnigiZaTeb" не се ангажира с посочването на точна дата.

knigizateb.com не носи отговорност, ако издателят производител промени цената на предстоящата книга в момента преди тиражирането й. Ако това се случи, Интернет книжарница „KnigiZaTeb" веднага ще отрази промяната на страницата си. В такъв случай Потребителят може да се откаже от поръчката си, като предварително предупреди за това консултантите от Интернет книжарница „KnigiZaTeb" на посочения телефон или e-mail: KnigiZaTeb@gmail.com. В противен случай поръчката ще бъде обслужена с актуалните цени на новоиздадената книга.

Рекламация:
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в Интернет книжарница „KnigiZaTeb", има право на рекламация при:
• констатирани липси,
• дефекти на стоката.
При несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в страницата, Интернет книжарница „KnigiZaTeb" възстановява депозираната отПотребителя сума за поръчката, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на продукта, в срок от 7 дни от получаването му в ненарушен търговски вид.
Рекламация се прави до 1 седмица след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят има право на замяна на стоката и с друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, Потребителят доплаща разликата.
Връщането се осъществява при следните условия:
• запазен добър търговски вид (продуктът не е скъсан, надраскан, смачкан и т.н.);
• не са налице повреди, причинени от неправилна употреба;
• запазена оригинална опаковка и етикет.
Цената за доставка при връщане на стока чрез куриерска фирма „Еконт-Експрес" се поема от Потребителя, освен в случаите, когато връщането е по вина на Интернет книжарница „KnigiZaTeb". При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки.

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителя. Електронна книжарница „KnigiZaTeb" не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.
При използване услугите на knigizateb.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от knigizateb.com относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.

Дата на последна актуализация:
5.10.2022 г.


Top